MAMOLOGIE

Mamologia este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticare, tratamentul și profilaxia diferitor afecțiuni ale glandelor mamarei, de la sensibilitatea sânilor, până la cancerul mamar. 

Cu regret, cancerul mamar reprezintă cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei în lumea întreagă. Deoarece boala este aproape asimptomatică, multe femei merg la medic mult prea târziu, ceea ce complică tratamentul și reduce eficacitatea acestuia.

De aceea, dacă aveți dureri sau senzaţii de apăsare în piept, ganglioni limfatici umflați, scurgeri mamelonare, modificări ale formei sau mărimii sânilor, erupții cutanate și alte schimbări la nivelul pieptului, consultați urgent un specialist mamolog.

Competența unui medic mamolog include diagnosticul și tratamentul mai multor boli, precum chisturile, fibromele, mastopatia, lactostaza sau cancerul. Tehnologiile inovatoare permit recunoașterea afecţiunilor în stadiile incipiente și tratarea cu succes a acestora.

Medicii Clinicii American Medical Center sunt specializați în diagnosticul și tratamentul patologiilor mamare. Echipamentele de ultimă generație asigură o gamă completă de investigații de diagnostic, iar abordarea multidisciplinară a specialiștilor asigură un tratament personalizat pentru fiecare pacientă.  

La American Medical Center puteți beneficia de:

  1. Diagnosticul afecțiunilor mamare;
  2. Diagnosticul și tratamentul tumorilor benigne și maligne ale sânului;
  3. Diagnosticul și tratamentul bolilor inflamatorii ale sânului etc.
ECHIPA MEDICALĂ
Munteanu Viorica

Munteanu Viorica

Mamologie

Munteanu Viorica

Mamologie

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11