Nutriție

Nutriția personalizată este un analog conceptual pentru medicina personalizată AMC!
 

Dorința noastră comună este să furnizăm o consiliere nutrițională personalizată pentru întreținerea sănătății și prevenirea bolilor.

Specialiștii AMC vor investiga istoricul tău medical pentru a găsi rădăcina problemei. Astfel, îți putem oferi soluții eficace pentru a te readuce la starea de bine. O alimentație pe baze științifice deschide posibilitatea să îți normalizezi și să îți menții greutatea corporală, să îți controlezi poftele, să preîntâmpin stările de oboseală.

Consultația nutrițională oferită de medicii specialiștii AMC este atent adaptată la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.

Programe personalizate de Nutritie si Dietetica:

Consultatie de nutritie si dietetica – durata sedintei: 60 minute. Pret 800 lei.
Ce include: completarea anamnezei, evaluarea statusului nutritional, identificarea cauzelor tulburării de greutate și a dependențelor alimentare, indicații pentru analize medicale (la necesitate), stabilirea obiectivelor, recomandări.

Consultatia a 2-a – are loc la 1-2 saptamani de la prima consultatie sau dacă sunt necesare analize suplimentare sau vizite la medici specialiști intervalul se poate prelungi. Durata sedintei: 60 minute. Pret 800 lei.

Suntem aici pentru tine și pentru familia ta, să vă susținem să preluați controlul asupra propriei sănătăți.
 


Procesul de slăbire sănătoasă este rezultatul unui proces complex cu mai multe abordări din diverse arii: alimentație corectă și potrivită, activitate fizică, remodelare corporală prin intermediul tehnicilor și procedurilor specifice.

Slăbirea este procesul de diminuare al țesutului adipos, a numărului de centimetri și nu neapărat o scădere a numărului de kilograme. Aplicând în mod corect o schemă de tratament ce combină o serie de ședințe de: masaj, vacuum, drenaj limfatic, împachetări; eficientizăm procesul cu până la 50% decât dacă am avea grijă la alimentație și sport.

În funcție de tipul somatic al fiecărei persoane și conformația genetică, se slăbește diferențiat doar prin sport și alimentație. Aici intervine eficiența programelor de remodelare corporală de la AMC, care aplicate localizat, pe zonele de interes, îți oferă posibiltatea să intervii asupra acestora.

Celulita apare ca urmare a unui stil de viață necorespunzător din punct de vedere al alimentației, hidratării, managementului stresului, din cauza lipsei activității sportive, consumului de contraceptive; poate fi și genetică. Deși nu este o boală, este inestetică și nu ne-o dorim. În urma analizelor efectuate, se pare că efectele cele mai bune pentru dispariția efectului de portocală o are Icoone Laser cu rezultate dovedite clinic pentru celulită gradul I, II, III și IV, fibroasă, edematoasă, noduroasă. Pentru cea mai bună schemă de tratament pentru tine, discută cu specialiștii AMC.

Grăsimea abdominală este cea mai periculoasă pentru sănătate. Aceasta este dovada depunerii de grăsime în jurul organelor. Trebuie luate măsuri urgente și rapide pentru îndepărtarea acestui țesut adipos. Alimentația este esențială în acest caz (pătrățelele de pe abdomen se construiesc în bucătărie) și poate fi susținută de proceduri ale căror efecte sunt dovedite clinic și pot acționa localizat.

Iată deci formula magică American Medical Center pentru tine, pentru frumusețea ta interioară și exterioară:

  • Stil de viață sănătos și echilibrat
  • Alimentație sănătoasă și potrivită
  • Activitate fizică
  • Hidratare corespunzătoare
  • Somn cantitativ și calitativ
  • Managementul stresului
  • Relațiile sociale
  • Tehnici de remodelare corporală
ECHIPA MEDICALĂ
Cernelev Veronica

Cernelev Veronica

Nutriție

Cernelev Veronica

Nutriție
Dimitrova Valeria

Dimitrova Valeria

Nutriție

Dimitrova Valeria

Nutriție

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11