Dermatovenerologie

Dermatovenerologia este specialitatea care se ocupă de diagnosticul și tratamentul bolilor cutanate, anexelor pielii (par, unghii), a mucoaselor adiacente (cavitatea bucală și organe genitale), dar și a bolilor cu transmitere sexuală.

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, care ne protejează de impactul negativ al mediulului extern. Este un înveliș rezistent la umeditate și căldură, care ne apără de radiațiile dăunătoare și asigură termoreglarea corpului. Prin urmare, trebuie să avem grijă de piele, astfel încât aceasta să aibă o culoare uniformă, să fie elastică și catifelată.

Dacă aceste caracteristici se modifică și observați schimbări ale formei, culorii, mărimii pielii,  pigmentare, roșeață, exfoliere sau prurit, trebuie să contactați imediat un medic dermatovenerolog. Neglijarea acestor simptome sau auto-tratamentul pot agrava boala și pot atrage consecințe neplăcute. Multe boli, în special cu transmitere sexuală, au o imagine clinică similară, dar necesită o abordare diferită și un tratament diferit.

Medicii American Medical Center pot asigura diagnosticul și tratamentul celor mai delicate afecțiuni ale pielii și vă pot oferi recomandări privind starea de sănătate a pielii, parului și unghiilor. Aici puteți beneficia de tratament calificat cu ajutorul celor mai moderne echipamente, necesare în terapia dermatologică.

Pe lângă o examinare minuțioasă, veți avea ocazia să consultați și specialiștii din domeniile conexe precum ginecologi, urologi, endocrinologi, dermatologi sau cosmetologi.

Specialiștii AMC vă pot oferi asistență în caz de:

  1. procese inflamatorii cronice (acnee, psoriazis, eczeme, dermatită de origine diferită);
  2. afecțiunile fungice sau parazitare;
  3. manifestări cutanate ale bolilor sistemice de țesut conjunctiv;
  4. boli cu transmitere sexuală;
  5. formațiuni noi, apărute la nivelul pielii (nevi, carcinom, cheratom senil).
ECHIPA MEDICALĂ
Cazacu Natalia

Cazacu Natalia

Dermatovenerologie

Cazacu Natalia

Dermatovenerologie
Suvac Veaceslav

Suvac Veaceslav

Dermatovenerologie

Suvac Veaceslav

Dermatovenerologie

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11