64775c27d2777.jpg

Centrul Medical American lansează serviciul de consultații online și programare pentru consultații offline (vizite la clinică)!

Consultațiile online sunt parte a telemedicinei și permit medicului și pacientului să interacționeze în mediul online prin mijloace electronice de comunicare. Consultațiile online sunt o alternativă la consultațiile față în față în cabinetul medicului, dar nu își propun să înlocuiască consultul medical de specialitate și are limite în ceea ce privește diagnosticarea.

Informațiile medicale furnizate de medici se bazează exclusiv pe simptomele descrise de pacient. Pacientul are responsabilitatea de a oferi o descriere cât mai exactă și completă a simptomelor, stării generale de sănătate, medicației folosite sau tratamentelor recomandate de alți medici, precum și a istoricului medical și a oricăror factori externi cu care pacientul a intrat în contact (de exemplu, persoane cu afecțiuni transmisibile, călătorii, substanțe de orice natură etc.).

Etapele:

  • Accesezi site-ul amc.md, unde vei găsi toate detaliile și instrucțiunile necesare.
  • Alegi medicul de care ai nevoie pentru consultație online sau offline.
  • Selectezi data și ora disponibile pentru programare.
  • Plătești consultația pe site-ul amc.md.
  • Primești un link de invitație pentru consultația online și te conectezi la aplicația prin intermediul căreia se va realiza conexiunea audio-video cu medicul.
  • Se desfășoară consultația online în care medicul te va întreba despre simptome, istoricul medical, va analiza eventualele rezultate ale investigațiilor pe care le ai, va evalua starea de sănătate și va oferi indicațiile medicale corespunzătoare.
  • Primești un rezumat medical (concluziile și recomandările medicului) în format electronic la finalul consultației. Acest rezumat va fi salvat și în dosarul electronic al pacientului AMC pentru a se asigura continuitatea îngrijirii medicale a pacientului.

Suntem dedicați să oferim o experiență medicală completă și de calitate superioară pacienților noștri, iar serviciul nostru de consultații online și programare offline este un pas important în această direcție.