5db878063075c.jpg

Exclusiv la American Medical Center, consultația Dr. Grigory Kliger (SUA, Miami)

    Exclusiv la American Medical Center, numai în zilele de 21 și 22 noiembrie, conducătorul științific al Clinicii American Medical Center, vicepreședintele Institutului European de Medicină Funcțională, Regenerativă și Reconstructivă Hormonală, doctorul în medicină, medicul-terapeut, endocrinolog, pulmonolog, specialistul în medicina preventivă și în cea anti-îmbătrânire, Grigory Kliger, va oferi consultații individuale pentru pacienți.

    Înscrierea la consultație trebuie să o faceți din timp, până la 15 noiembrie. Odată cu înregistrarea, veți primi o listă cu testele de laborator, cu rezultatele cărora va trebui să veniți la consultație. Consultația durează 2 ore (120 minute).

 

Obiectivele consultațiilor vor fi următoarele teme:

 

Restabilirea tinereții și sexualității feminine

- Asistență medicală profesionistă în cazul scăderii premature a nivelului hormonilor sexuali feminini, dar și în cazul dezechilibrului acestora, scăderea libidoului, disfuncțiilor sexuale, durerilor în timpul actului sexual, disbiozei.

- Tratamentul bolilor de piele în cazul dezechilibrelor hormonale, tratarea unor astfel de probleme precum: căderea părului, supraponderalitatea, dereglărilor ciclului menstrual, emoționalității excesive, tulburărilor somnului și ameliorarea sindromului premenstrual.

- Asistență medicală în cazul premenopauzei și menopauzei, alegerea tratamentului terapiei de substituție hormonală pentru prelungirea tinereții, îmbunătățirea stării emoționale, prevenirea osteoporozei, accidentelor vasculare cerebrale, obezității etc.

Andrologia și sănătatea sexuală masculină

- Stimularea dorinței sexuale, erecției, formei și dimensiunii organelor genitale.

- Optimizarea orgasmului și ejaculării - multiplicitate, volum, îmbunătățirea calității spermei, motilitatea spermatozoizilor.

- Optimizarea și îmbunătățirea structurii corpului masculin, a mușchilor și a masei osoase, elasticitatea ligamentelor, refacerea articulațiilor după leziuni și operații.

- Terapia combinată de restabilirea dezechilibrelor hormonale: testosteron, hormon de creștere, cortizon, insulină, factorul de creștere asemănător insulinei, modulatori selectivi ai receptorilor pentru testosteron.

- Detoxifierea, refacerea ficatului, a florei intestinale, pierderea grăsimii viscerale și subcutanate.

- Îmbunătățirea și optimizarea sănătății prostatei, prevenirea cancerului, refacerea somnului de noapte etc.

Evaluarea stării de sănătate funcționale a pacientului

- Studierea stilului de viață și ai factorilor biochimici individuali, determinarea principalelor cauze ale bolii, utilizarea metodelor de tratament care ajută la readucerea pacienților la o stare de sănătate optimă.

Atingerea echilibrului hormonal natural

- Înlocuirea naturală a hormonilor și utilizarea terapiei de substituție hormonală pe baze naturale, care oferă protecție împotriva anginei pectorale, infarctului miocardic, hipertensiunii arteriale, depresiei, osteoporozei și a altor boli ale îmbătrânirii, fără efecte secundare pentru organism.

Optimizarea sistemului cardiovascular

- Îmbunătățirea metabolismului colesterolului, detoxifierea ficatului.

- Îmbunătățirea și optimizarea funcționării inimii și a plămânilor.

- Optimizarea metabolismului și a nivelului de zahăr, prevenirea rezistenței la insulină, diabetului, scăderea în greutate.

- Restabilirea echilibrului hormonal și a metabolismului optim.

Restabilirea imunității celulare

- Oboseala cronică, firbonialgia, dureri articulare.

- Alergizarea excesivă, răceli frecvente, intoxicații, erupții pe piele, alergii alimentare.

- Disbioza intestinală și multifocală, steatoza hepatica (ficat gras).

- Boli autoimune, artrită reumatoidă, tiroidită, virusuri cronice.

- Restabilirea dezechilibrelor hormonale și optimizarea sănătății pacienților cu HIV și SIDA.

Îmbunătățirea memoriei și a atenției

- Tratamentul manifestărilor inițiale și prevenirea pierderii de memorie legate de vârstă.

- Îmbunătățirea și optimizarea atenției, concentrării și capacității de asimilare a materiilor noi.

- Tratamentul stresului, adaptarea tratamentului epuizării hormonale.

- Metode moderne de optimizare și îmbunătățire a sănătății în cazul autismului, tulburărilor de hiperactivitate și deficitului de atenție, excluderii sociale.

- Normalizarea somnului, tratamentul integrativ al stresului cronic, anxietății, depresiei etc.

 

Date de contact pentru programare și informații suplimentare: Liliana Gornea, administrator, American Medical Center: 069 851 286, liliana.gornea@amc.md.