14000 lei
comandă

Pachet ICOONE SILHOUTTE

Pachet complet din 10 proceduri / 50 min pentru remodelarea și întinerirea corpului

Pachet ICOONE SILHOUTTE

ICOONE LASER exclusiv la AMERICAN MEDICAL CENTER!

ICOONE LASER este o alternativă nechirurgicală la liposucție! Rezultatul este vizibil după primul tratament cu laser.

lista royal Peste 30 de programe individuale de îngrijire a feței și a corpului.

 lista royal Minus 5 cm volum (talie, șolduri, spate, brațe) pentru mai multe proceduri (în medie, se recomandă efectuarea unui curs de 3-9 proceduri, în funcție de indicații).

lista royal Piele netedă - îmbunătățirea tonusului pielii suprafeței interioare a brațelor, coapselor, abdomenului.

lista royal Piele strânsă – lifting și remodelare a conturului corpului și al feței.

lista royal Strângerea corpului după naștere sau pierderea bruscă în greutate.

lista royal Reduce cicatricile și cicatricile.

lista royal Stimulează producția de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, calitatea pielii și combate îmbătrânirea.

lista royal Îndepărtează depozitele locale de grăsime.

Acest pachet include:

2 pr  pentru eliminarea lichidului

2 pr pentru defalcarea grasimelor

2 pr pentru elasticitatea pielii

2 pr pentru modelarea corpului

2 pr pentru netezimea pielii

ICOONE LASER MED combină două tehnologii puternice: expunerea cu laser și tehnologia MMAS. MMAS înseamnă Multi-Micro Alveolar Stimulation și este brevetat și utilizat numai în ICOONE LASER. Pe duzele aparatului (se numesc manipole) sunt două role cu 132 de alveole (găuri în care se creează un vid) pe fiecare. Datorită acestora, aproape fiecare celulă a pielii poate fi stimulată la un moment dat. Parcă terapeutul de masaj nu avea 10, ci 264 de degete pe mâini! Fantezie, nu?!

Cum functioneaza?
În total, ICOONE LASER are șase duze. Un dublu - pentru lucrul cu două mâini. Există mici, datorită cărora poți influența decolteul, fața și chiar zona din jurul ochilor. Două lasere sunt încorporate în cel mai mare: diodă și LED. Lungimea de undă de 915 nm pătrunde adânc în țesutul adipos și descompune celulele adipoase - adipocitele. Conținutul lor intră în limfă și este excretat în procesul de drenaj limfatic paralel. Laserul LED are o lungime de undă de 650 nm. Stimulează producția de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, calitatea pielii și combate îmbătrânirea. Niciun alt dispozitiv nu poate face asta.

Un alt avantaj al ICOONE LASER este flexibilitatea setărilor. În total, ICOONE  are 36 de programe care pot fi combinate între ele și modificate pentru o anumită persoană. Dacă expunerea pare prea intensă, medicul va ajusta cu ușurință setările. Durerea nu trebuie simțită în nicio circumstanță. În același timp, vibrațiile în combinație cu vidul acționează suficient de profund și intens, astfel încât chiar și o ședință de jumătate de oră este suficientă pentru a obține un rezultat. Acest lucru este important pentru cei care grăbesc.

 

Corp subțire și în formă


Poate că nimeni nu va refuza să devină puțin mai subțire, mai ales dacă este asociată cu o creștere semnificativă a elasticității  și  netenzimei pielii. ICOONE LASER cu programele sale de drenaj și modelare a siluetei este conceput pentru a rezolva această problemă. Din punct de vedere al cosmetologiei, aparatul deschide o gamă întreagă de soluții la probleme care nu au fost rezolvate atât de ușor până acum: poți reduce grăsimea corporală și poți lupta împotriva neregulilor numite celulită, modelează silueta, îmbunătățește nuanța pielii în zonele cu probleme (de exemplu, pe suprafața interioară a coapselor sau umerilor), tratează inflamația, reduce cicatricile, crește turgența pielii pe față, gât, decolteu și piept, regenerează corpul după naștere pentru femei, strânge pielea de pe stomacul bărbaților care au slăbit din cauza sportului. În plus,aparatull relaxează perfect, stimulează circulația sângelui și activează procesele de regenerare din organism. Pentru mulți clienți, cinci ședințe sunt suficiente pentru a obține rezultate impresionante

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11