4500 lei
comandă

Pachet ICOONE CELULITE

Pachet din 6 proceduri / 30 min pentru reducerea celulitei și catifelarea pielii

Pachet  ICOONE CELULITE

Procedura anticelulitică
Aproape toată lumea are coajă de portocală, dar astăzi poate fi redusă cu ajutorul unor tratamente care afectează cauza apariției acesteia.

Celulita nu le cruță nici măcar pe cele mai slabe, sau chiar pe fetele tinere - aceasta este cea mai frecventă problemă, având în vedere că nouă din zece femei se confruntă cu ea mai devreme sau mai târziu. Urâta piele de coajă de portocală este rezultatul unei modificări a grăsimii și țesutului conjunctiv de sub piele: dacă microcirculația sângelui este blocată, lichidele și toxinele stagnează, ceea ce afectează metabolismul acestor țesuturi și duce la noduri de celule adipoase înglobate în fibre de colagen dure care sunt slab aprovizionate și devin treptat mai mari și mai vizibile.

Tipuri de celulită: 
Astfel, celulita este un fenomen progresiv cu patru etape diferite de creștere, care se manifestă în trei tipuri diferite:

  • există celulită edematoasă, în care problema este în principal stagnarea lichidelor, iar pielea poate deveni palidă și rece;

  • celulită fibroasă cu crestături și noduli dure și dureroase;

  • celulita grasa cu noduli duri, in care tesutul conjunctiv este slab aprovizionat cu sange si „nu respira”, apare inflamatia locala si pielea arata ca o saltea.

Tratamente pentru celulita: tratamente eficiente și non-invazive ICOONE LASER

Dar ce să faci dacă, în ciuda tuturor eforturilor, apare o „coajă de portocală”? Soluții pentru reducerea celulitei există astăzi, iar icoone este una dintre cele mai bune strategii de tratare a celulitei, deoarece vizează cauza defectului. Tehnologia din spatele metodei este utilizarea unor atașamente speciale de microstimulare care masează pielea ca mii de mâini miniaturale, efectuând până la 21.600 de microstimulari pe minut: aceasta este așa-numita stimulare multi micro alveolară, o stimulare inovatoare și unică. care vă permite să mobilizați pielea și țesutul subcutanat până la cele mai profunde straturi.

Studiile științifice au arătat că acest micro-masaj dă rezultate macro: fluxul sanguin crește, iar fibrele țesutului conjunctiv devin mai flexibile, astfel metabolismul se îmbunătățește, scade tensiunea țesutului adipos, drenajul și circulația sângelui se îmbunătățesc, iar odată cu acestea aspectul și calitatea pielii.

Piesele de mână icoone, care sunt disponibile într-o gamă largă pentru a trata chiar și cea mai delicată piele și cele mai dificile zone, pot fi folosite și cu surse de lumină LED și laser încorporate, pentru a fi utilizate împreună sau separat: tratamentul cu laser al celulitei este o altă opțiune deoarece vă permite să sporiți efectul și să afectați eficient și zonele în care grăsimea este cea mai solidă și mai greu de alimentat și de exercitat.

Cu icoone, puteți vedea rezultatul deja după o ședință: rezultatele sunt vizibile imediat, datorită unui efect țintit, natural, non-invaziv, care armonizează formele și îmbunătățește imediat starea de bine.

ICOONE LASER exclusiv la AMERICAN MEDICAL CENTER!

ICOONE LASER este o alternativă nechirurgicală la liposucție! Rezultatul este vizibil după primul tratament cu laser.

lista royal Peste 30 de programe individuale de îngrijire a feței și a corpului.

 lista royal Minus 5 cm volum (talie, șolduri, spate, brațe) pentru mai multe proceduri (în medie, se recomandă efectuarea unui curs de 3-9 proceduri, în funcție de indicații).

lista royal Piele netedă - îmbunătățirea tonusului pielii suprafeței interioare a brațelor, coapselor, abdomenului.

lista royal Piele strânsă – lifting și remodelare a conturului corpului și al feței.

lista royal Strângerea corpului după naștere sau pierderea bruscă în greutate.

lista royal Reduce cicatricile și cicatricile.

lista royal Stimulează producția de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, calitatea pielii și combate îmbătrânirea.

lista royal Îndepărtează depozitele locale de grăsime.

Acest pachet include:

3 pr pentru defalcarea grasimelor

3 pr pentru modelarea corpului

 

ICOONE LASER MED combină două tehnologii puternice: expunerea cu laser și tehnologia MMAS. MMAS înseamnă Multi-Micro Alveolar Stimulation și este brevetat și utilizat numai în ICOONE LASER. Pe duzele aparatului (se numesc manipole) sunt două role cu 132 de alveole (găuri în care se creează un vid) pe fiecare. Datorită acestora, aproape fiecare celulă a pielii poate fi stimulată la un moment dat. Parcă terapeutul de masaj nu avea 10, ci 264 de degete pe mâini! Fantezie, nu?!

Cum functioneaza?
În total, ICOONE LASER are șase duze. Un dublu - pentru lucrul cu două mâini. Există mici, datorită cărora poți influența decolteul, fața și chiar zona din jurul ochilor. Două lasere sunt încorporate în cel mai mare: diodă și LED. Lungimea de undă de 915 nm pătrunde adânc în țesutul adipos și descompune celulele adipoase - adipocitele. Conținutul lor intră în limfă și este excretat în procesul de drenaj limfatic paralel. Laserul LED are o lungime de undă de 650 nm. Stimulează producția de colagen, ceea ce înseamnă că îmbunătățește tonusul, calitatea pielii și combate îmbătrânirea. Niciun alt dispozitiv nu poate face asta.

Un alt avantaj al ICOONE LASER este flexibilitatea setărilor. În total, ICOONE  are 36 de programe care pot fi combinate între ele și modificate pentru o anumită persoană. Dacă expunerea pare prea intensă, medicul va ajusta cu ușurință setările. Durerea nu trebuie simțită în nicio circumstanță. În același timp, vibrațiile în combinație cu vidul acționează suficient de profund și intens, astfel încât chiar și o ședință de jumătate de oră este suficientă pentru a obține un rezultat. Acest lucru este important pentru cei care grăbesc.

 

Corp subțire și în formă


Poate că nimeni nu va refuza să devină puțin mai subțire, mai ales dacă este asociată cu o creștere semnificativă a elasticității  și  netenzimei pielii. ICOONE LASER cu programele sale de drenaj și modelare a siluetei este conceput pentru a rezolva această problemă. Din punct de vedere al cosmetologiei, aparatul deschide o gamă întreagă de soluții la probleme care nu au fost rezolvate atât de ușor până acum: poți reduce grăsimea corporală și poți lupta împotriva neregulilor numite celulită, modelează silueta, îmbunătățește nuanța pielii în zonele cu probleme (de exemplu, pe suprafața interioară a coapselor sau umerilor), tratează inflamația, reduce cicatricile, crește turgența pielii pe față, gât, decolteu și piept, regenerează corpul după naștere pentru femei, strânge pielea de pe stomacul bărbaților care au slăbit din cauza sportului. În plus,aparatull relaxează perfect, stimulează circulația sângelui și activează procesele de regenerare din organism. Pentru mulți clienți, cinci ședințe sunt suficiente pentru a obține rezultate impresionante!

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11