1350 lei
comandă

Hidrocolonoterapie

Reducere 10% - 15%

Hidrocolonoterapie

Ofertă specială: costul pachetului de 3 sau 5 proceduri de Hidrocolonoterapie cu o reducere 10%-15%

Știați că până la 70% din celulele imunomodulatoare umane sunt localizate în tractul gastrointestinal? Reziduurile intestinale, toxinele și de asemenea orice alte disfuncției intestinale duc la un dezechilibru al microflorei intestinale și, ca rezultat, apare constipația, diaree, disbacterioza, balonare, imunitate redusă, creștere în greutate. Corpul pierde una dintre cele mai importante funcții - funcția de auto-purificare.

Hidrocolonoterapia este o modalitate sigură și eficientă de curățare a organismului cunoscută în întreaga lume. Conform caracteristicilor sale tehnice, această metodă reprezintă irigarea intestinului gros cu apă, temperatura căreia este egală cu temperatura corpului pacientului. În procesul de hidrocolonoterapie, se curăță colonul și ca urmare a eliminării toxinelor și reziduurilor din intestin este si detoxifierea organelor interne ale organismului. 

Efectul hidrocolonoterapiei este o curățare profundă a corpului, normalizarea metabolismului, îndepărtarea toxinelor din organism, pierderea în greutate. Deja după prima procedură, metabolismul se normalizează, ceea ce, la rândul său, are un efect pozitiv asupra funcționării tuturor organelor interne și a sistemelor vitale ale corpului, are loc întinerirea și îmbunătățirea generală a corpului, se îmbunătățește aspectul tenul, părului și pielei.

La American Medical Center procedura este efectuată de unul dintre cele mai moderne dispozitive, HC-3000, sub supravegherea specialistului. Dispozitivul HC-3000 de ultimă generație garantează o procedură fără durere, sigură și confort maxim pentru pacient. 

                                         Pachet Hidrocolonoterapie

 procedura

  nr. proceduri   

  Preț total  

   Reducere 10 %   

 Hidrocolonoterapie                 

   3 proceduri

   1500 lei

         1350 lei

 

                                        Pachet Hidrocolonoterapie

 procedura

  nr. proceduri   

  Preț total   

   Reducere 15 %   

 Hidrocolonoterapie                

   5 proceduri

   2500 lei

           2125 lei

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 (067) 22 33 11
+373 22 (067) 56 22 11