6400 lei
comandă

SPA pachet "STOP CELLULITE"

SPA pachet    "STOP CELLULITE"

American Medical Center vă prezintă pachetul Stop Cellulite, care include un complex din 9 proceduri eficiente, care vă vor ajuta să înlăturați aspectul “cojii de portocală” al pielii.

                          Pachet Stop Celulită (9 proceduri) 

                              Procedura

   Nr. proceduri   

     Preț total   

 

 Împachetare Parafango, Baie UV (90 min)     

    2 proceduri

    6400 lei   

 

 Împachetare Cryo Fango (90 min)

    2 proceduri

 Masaj subacvatic (40 min)

    2 proceduri

 Icoone Lift (50 min)

    2 proceduri

 Icoone Laser (50 min)

    1 proceduri

 


⭐️ Icoone Lift – tonifiază pielea, reduce celulita, ajută la slăbire și reduce vergeturile.
⭐️ Icoone Laser – alternativa liposucției, metoda cea mai eficientă de ardere a grăsimilor localizate.
⭐️ Împachetarea «Parafango» – este procedura, pentru care se foloseşte amestecul special, “Parafango”, din componenţa căruia face parte parafina şi algele marine brune. Acest amestec reduce celulita, iar mulțumită conținutului ridicat de minerale, iod și vitamine în alge, are un efect de regenerare, relaxare și protecție a pielii. Parafina caldă stimulează drenajul limfatic, ajută la diminuarea țesutului adipos, întărește pereții vaselor sangvine, elimină depozitele excesive de grăsime.
⭐️ Împachetarea «Cryo Fango» - constă în aplicarea la rece a amestecului “Fango”, compus din nămol şi alge marine, cu aplicarea crio-gelului. Împachetările cu „Fango” sînt menite să îmbunătățească starea vaselor sangvine, să accelereze procesele de drenare a lichidului, procedura fiindu-le recomandă persoanelor, care suferă de edeme, varice. Împachetările cu „Fango” sunt recomandate pentru tratamentul celulitei în orice stadiu, chiar şi în cele avansate, căci ajută la eliminarea acesteia.
⭐️ Hidromasajul accelerează procesul de metabolizare, elimină toxinele din organism, fiind foarte benefic în curele de slăbire, în special contribuind la slăbirea sănătoasă, precum şi la reducerea stratului adipos.

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact: