3565 lei
comandă

Program "Sănătatea sexuală a femeii"

Program "Sănătatea sexuală a femeii"

La fel ca și bărbații, femeile pot experimenta dificultăți în reațiile sexuale cu partenerii lor. Studiile recente sugereaza că aproximativ 40 % dintre femei pot suferi de anumite disfuncții sexuale.

Multe femei nu au simțit niciodată orgasm, excitație sexuală sau chiar dorința sexuală, sau ceea ce a fost odată o experiență plăcută împărtășită în cuplu, poate fi acum un act dureros care poate duce la nemulțumire, nefericire și în consecință, poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții ei.

Există numeroși factori care pot contribui la apariția problemelor sexuale la femei, dintre care unele pot fi de ordin pur psihologic, iar altele se datorează factorilor de ordin biologic. Studiile recente indică faptul că la moment sint cunoscute mai multe cauze biologice care pot cauza disfuncții sexuale decât erau recunoscute anterior. Anumite afecțiuni medicale, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare, scleroza multiplă și administrarea anumitor medicamente pot fi asociate cu cauze ale disfuncțiilor sexuale feminine.

Astfel, Clinica AMC și-a propus elaborarea unui pachet complex de investigatii pentru evaluarea stării de sănătate a femeii cu accent pe funcția sexuală. Pachetul este recomandat femeilor care cunosc sau cel puțin suspectează o anumită problemă sexuală și ar dori să obțină recomandări din partea medicului specialist.

Pachetul "Sănătate sexuală a femeii" include:

  1. Consultația medicului specialist care va interpreta și explica pacientului rezultatele obținute.
  2. Consultatia medicului ginecolog. 
  3. Evaluari în baza chestionarului standartizat: FSFI (Indexul Functiei Sexuale Feminine), FSDS (Scala Impactului Disfunctiei Sexuale).
  4. Analize de laborator (Analiză generală a sângelui, Analiză generală a urinei).
  5. Biochimia sângelui (ALAT, ASAT, Glucoza, Creatinina, Ureea. Bilirubina Totala, Colesterol total, HDL, LDL, Trigliceride totale, Acidul uric seric, Proteina C-reactiva, Vitamina D).
  6. Analize hormonale (Testosteron total, Testosteron liber (RIA), TSH, Prolactina, Estradiol, Progesteron).
  7. Ecografia cavității abdominale.
  8. Ecografia organelor bazinului mic (trasvaginal).

PROGRAMEAZĂ-TE LA AMC

Program de lucru AMC:

Luni-Vineri: de la 8:00 la 20:00
Sâmbătă: de la 8:00 la 14:00

În cel mai scurt timp veți fi contactat pentru a stabili toate detaliile programării.

Telefon de contact:

+373 22 22 33 11
+373 67 22 33 11